Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Melding mishandeling leidt tot aanhouding en vondst vuurwapen

Rotterdam – Melding mishandeling leidt tot aanhouding en vondst vuurwapen

Agenten hielden zaterdagmiddag een 28-jarige Rotterdammer aan bij een woning aan de Slinge op verdenking van mishandeling van een vrouw en wapenbezit. Omdat hij de aanwijzingen van agenten niet opvolgde, werd een waarschuwingsschot gelost. De verdachte bleek in bezit van een vuurwapen.

Even na 14:00 uur werd 112 gebeld met de melding dat een vrouw mishandeld was. Agenten waren snel ter plaatse en troffen de verdachte aan terwijl hij naar buiten liep. Omdat hij de aanwijzingen van agenten niet opvolgde werd een waarschuwingsschot gelost. Daarna werkte de Rotterdammer mee en kon hij worden aangehouden. Hij bleek in bezit van een vuurwapen dat in beslag is genomen.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…