Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Brillenwinkel Rotterdam-Hillegersberg overvallen; overvallers aangehouden

Rotterdam – Brillenwinkel Rotterdam-Hillegersberg overvallen; overvallers aangehouden

Drie mannen overvielen zaterdagmiddag een brillenwinkel aan de Weissenbruchlaan in Rotterdam-Hillegersberg. Daarbij werd vermoedelijk in de lucht geschoten. Het drietal kwam niet ver. Op de Terbregseweg werden de verdachten aangehouden en is een vuurwapen in beslag genomen.

Het was erg druk in het winkelgebied toen even na 16:30 uur getuigen de overval meldden. in de winkel werd vermoedelijk in de lucht geschoten, maar gelukkig raakte niemand gewond. Of iets is buit gemaakt, wordt onderzocht. De overvallers vluchtten naar een auto in de buurt en probeerden richting Terbregge weg te komen. Agenten zagen de auto op de Terbregseweg en met de benaderingstechniek gevaarlijk verdachten werd de inzittenden uit de auto gepraat en aangehouden. In de auto werd een vuurwapen aangetroffen en net als de auto in beslag genomen voor onderzoek.

Het onderzoek met onder andere forensisch experts is in volle gang. Was u getuige en heeft nog niet met de politie gesproken? Laat het ons weten.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…