Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Brillenwinkel Rotterdam-Hillegersberg overvallen; overvallers aangehouden

Rotterdam – Brillenwinkel Rotterdam-Hillegersberg overvallen; overvallers aangehouden

Drie mannen overvielen zaterdagmiddag een brillenwinkel aan de Weissenbruchlaan in Rotterdam-Hillegersberg. Daarbij werd vermoedelijk in de lucht geschoten. Het drietal kwam niet ver. Op de Terbregseweg werden de verdachten aangehouden en is een vuurwapen in beslag genomen.

Het was erg druk in het winkelgebied toen even na 16:30 uur getuigen de overval meldden. in de winkel werd vermoedelijk in de lucht geschoten, maar gelukkig raakte niemand gewond. Of iets is buit gemaakt, wordt onderzocht. De overvallers vluchtten naar een auto in de buurt en probeerden richting Terbregge weg te komen. Agenten zagen de auto op de Terbregseweg en met de benaderingstechniek gevaarlijk verdachten werd de inzittenden uit de auto gepraat en aangehouden. In de auto werd een vuurwapen aangetroffen en net als de auto in beslag genomen voor onderzoek.

Het onderzoek met onder andere forensisch experts is in volle gang. Was u getuige en heeft nog niet met de politie gesproken? Laat het ons weten.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Auto doorgereden na ernstig ongeluk, politie zoekt bestuurder

Zondag 4 juni om 19.50 uur reed een auto een fietser aan op de Noorderbocht in Rotterdam. …