Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man gewond aan gezicht bij steekincident Rotterdam

Rotterdam – Man gewond aan gezicht bij steekincident Rotterdam

Een 24-jarige man uit Hongarije is op 2 maart gewond geraakt toen hij op de Pleinweg in Rotterdam in zijn gezicht werd gestoken. Hij was aanspreekbaar en is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie zoekt de dader.

Stockfoto politie

De Hongaar liep die dag  rond 15.30 uur met twee andere mannen op de Pleinweg toen de dader hen tegemoet liep. Er ontstond kort een woordenwisseling tussen de mannen, waarna de dader het slachtoffer al snel in zijn gezicht sloeg. Hij had kennelijk een mes in zijn hand, want het slachtoffer liep een flinke wond aan zijn gezicht op en moest daarvoor naar het ziekenhuis. Zijn verwonding was niet levensbedreigend. De dader en het slachtoffer kennen elkaar en hadden eerder ruzie gehad. De politie zoekt de dader.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…