Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Vrouw (53) aan Hooglandstraat overleden door misdrijf

Rotterdam – Vrouw (53) aan Hooglandstraat overleden door misdrijf

Vrijdagmiddag rond 17:50 uur is een 53-jarige Rotterdamse vrouw overleden door een misdrijf in een woning aan de Hooglandstraat. De politie heeft de 55-jarige man van het slachtoffer als verdachte hiervoor aangehouden. Tot in de nacht is de forensische opsporing in de woning bezig geweest om onderzoek te doen naar de toedracht van het incident. Uit dit onderzoek is duidelijk geworden dat de vrouw slachtoffer is geworden van een steekincident. De politie doet verder onderzoek naar het incident.

Rond 17:30 uur kreeg de politie melding van een reanimatie aan de Hooglandstraat. Het vrouwelijke slachtoffer wordt in dusdanig verdachte omstandigheden aangetroffen, dat de politie de aanwezige man in de woning arresteert. Eerste hulp mag helaas niet meer baten voor het slachtoffer, de vrouw overlijdt. 

De politie is direct een onderzoek gestart om meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht van dit incident. De afgelopen dagen stonden alle scenario’s nog open. Waarschijnlijk is een ruzie tussen de twee geëscaleerd, waarbij uiteindelijk gestoken is.
De kinderen zijn opgevangen door de politie en voor hen wordt gezorgd.
Vandaag is de verdachte voorgeleid aan de Rechter-Commissaris. Hij is in bewaring gegaan.

Meer informatie
Mocht u informatie hebben die de politie kan helpen in dit onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844. Tippen kan ook via onderstaand formulier.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…