Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Twee gewonden na schietpartij Maashaven

Rotterdam – Twee gewonden na schietpartij Maashaven

Twee mannen uit Rotterdam zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in Rotterdam. Omstreeks 20.30 uur kreeg de politie een melding van een schietpartij aan de Maashaven in Rotterdam. De schietpartij vond plaats in een café aan de Maashaven. Toen agenten op de locatie aankwamen, troffen ze twee gewonden aan. Beide slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. In ieder geval 1 van de slachtoffers is zwaargewond.

We zijn op zoek naar één verdachte. De verdachte wist weg te komen,  nadat mensen in het café het wapen af hebben kunnen pakken. De verdachte is daarna  het cafe uit gerend. De aanleiding van de schietpartij is nog onduidelijk. Er wordt momenteel uitgebreid onderzoek  gedaan. Zo spreken we met meerdere getuigen, worden camerabeelden bekeken en forensisch onderzoek verricht. We maken graag gebruik van uw hulp. 

Wie heeft meer informatie over schietincident?
Heeft u camerabeelden (van bijvoorbeeld een deurbelcamera of beveiligingscamera) waarop mogelijk iets te zien is? Wij willen de beelden graag ontvangen. U kunt bellen naar 0900-8844.

U kunt ook anoniem uw tips delen
Dit kan ook geheel anoniem via Meld Misdaad Anoniem. Dit is een onafhankelijk meldpunt waar u uw informatie kwijt kunt over criminaliteit. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…