Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Mishandeling – Lijnbaan – Rotterdam Centrum

Rotterdam – Gezocht – Mishandeling – Lijnbaan – Rotterdam Centrum

Twee mannen komen nietsvermoedend in een gevecht terecht, waar zij helemaal niets mee van doen hebben. Ze raken hierbij gewond en één zelfs ernstig. Het slachtoffer werd meerdere malen met een scherp voorwerp in zijn rug gestoken.

Op zaterdag 1 oktober 2022 slaat de vlam in de pan tussen twee groepen jongeren, dat gebeurd op de Korte Lijnbaan, in het Rotterdamse centrum. De twee groepen jongeren kwamen met elkaar in gevecht, ze duwde elkaar en na een tijdje gingen zij weer uit elkaar.

Op dat moment komt er vanuit de richting van de kruiskade twee mannen aangelopen. Het zijn nietsvermoedende voorbijgangers die in één keer in het gevecht terecht komen.  De man 41-jarige man uit Roosendaal en zijn zoon worden mishandeld. De zoon weet te ontkomen maar zijn vader wordt geduwd, op de grond gegooid en vervolgens terwijl hij op de grond ligt nog geschopt en geslagen. Ook wordt er met een scherp voorwerp in zijn rug gestoken. Het slachtoffer beland in het ziekenhuis waar hij verschillende operaties moet aangaan.

Na het incident sloegen meerdere verdachten op de vlucht, en mede dankzij de kijkers van Bureau Rijnmond hebben wij één van die verdachten aangehouden. Maar het onderzoek loopt nog steeds, er zijn meerdere personen betrokken bij de mishandeling. Eén andere man wordt nog gezocht, die ook betrokken was bij de mishandeling.

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Auto doorgereden na ernstig ongeluk, politie zoekt bestuurder

Zondag 4 juni om 19.50 uur reed een auto een fietser aan op de Noorderbocht in Rotterdam. …