Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Getuigen gezocht overval Hema Peppelweg

Rotterdam – Getuigen gezocht overval Hema Peppelweg

De Hema aan de Peppelweg in Rotterdam is vanavond rond 18:00 uur overvallen. Een man is er met buit vandoor gegaan. De man dreigde met een stuk gereedschap. Gelukkig raakte niemand gewond. De politie spreekt met getuigen en doet buurtonderzoek. Een zoekslag in de omgeving leverde helaas geen aanhouding op.

De man had een zwarte helm op en droeg zwarte kleding. Ook had hij een zwarte sporttas bij zich. Heeft u informatie die de politie kan helpen in dit onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844 of tip via onderstaand formulier.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…