Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man rijdt in op politieagent op A15

Rotterdam – Man rijdt in op politieagent op A15

Gisteravond is een 33-jarige man uit Spijkenisse aangehouden op de A15. Even daarvoor had hij onenigheid met andere automobilisten en reed op een motoragent af, die gelukkig wist weg te springen. De man moet zich binnenkort verantwoorden voor de rechter-commissaris.

Gisteravond kreeg de politie een melding dat een bestuurder onenigheid had met andere automobilisten op de A15 ter hoogte van Hoogvliet. Een motoragent kwam ter plaatse om te bemiddelen, maar werd vervolgens bijna aangereden door de automobilist. Gelukkig wist hij weg te springen. Hierop loste de agent een aantal waarschuwingsschoten en gerichte schoten. De automobilist wist te vluchten. Toegesnelde agenten konden de automobilist kort daarna op de A15 ter hoogte van het Groene Kruisplein aangehouden. Het gaat om een 33-jarige man uit Spijkenisse. Er raakte niemand gewond. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…