Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politiemedewerker eenheid Rotterdam ontslagen

Rotterdam – Politiemedewerker eenheid Rotterdam ontslagen

Vorige week is aan een 32-jarige agent van het basisteam Nissewaard ontslag uitgereikt wegens ernstig plichtsverzuim. Uit onderzoek door het team Veiligheid, Integriteit en Klachten kwam naar voren dat de agent zich had misdragen tijdens een teamuitje en hier niet transparant over verklaarde.

Naar aanleiding van een melding van ongepast gedrag en een daaruit voortvloeiende aangifte werd onderzoek verricht.

Op basis van de uitkomsten van het disciplinaire onderzoek is onlangs besloten de agent te ontslaan. Het ongepaste gedrag van de agent en het niet transparant verklaren is aangemerkt als ernstig plichtsverzuim.

Gedurende het onderzoek heeft de agent niet meer gewerkt. Met het uitreiken van het voornemen en het verstrijken van de bezwaartermijn is het ontslag definitief. De collega’s van het basisteam zijn reeds geïnformeerd. 

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…