Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man gewond bij steekincident Rotterdam

Rotterdam – Man gewond bij steekincident Rotterdam

Een 28-jarige Poolse automobilist is op 12 februari zwaargewond geraakt bij een steekincident op de Dreef in Rotterdam. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Voorafgaand aan de steekpartij zou de Pool zijn auto op de Dreef hebben stilgezet en daar in contact met een groepje jongeren zijn gekomen. Wat er vervolgens precies gebeurd is onbekend, maar de man liep een steekwond op. Hij wist nog naar de Lede te lopen, waar ambulancepersonaal en een mobiel medische team zich over hem ontfermden. De man werd met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Onderzoek
De politie is direct een onderzoek gestart dat zich met name richt op de vraag wat er precies op de Dreef gebeurde en wie erbij betrokken waren. Heeft u gezien wat er rond 16.15 op de Dreef tussen de automobilist en een groepje jongeren heeft afgespeeld? Of heeft u beelden van het incident, bijvoorbeeld van een bewakingscamera, dashcam of deurbelcamera? Laat het de politie weten via 0900-8844 tip via onderstaande button of bel of anoniem naar 0800-7000. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…