Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Onderzoek naar explosie woning Lunenburgdam

Rotterdam – Onderzoek naar explosie woning Lunenburgdam

In de nacht van donderdag op vrijdag, rond 00.50, vond er een explosie plaats bij een woning aan de Lunenburgdam. De bewoners waren thuis, zijn geschrokken maar bleven verder ongedeerd. Er is nog geen verdachte aangehouden. Het onderzoek naar het incident is gestart, we hopen dat getuigen contact met ons opnemen.

De explosie zorgde voor veel schade aan het pand. Gelukkig raakte niemand gewond. Agenten hebben direct een onderzoek opgestart en sporen van de explosie veiliggesteld. Een verdachte werd op dat moment niet meer gevonden. 
We willen mensen die die nacht of eerder iets bijzonders is opgevallen rond de woning vragen om contact met ons op te nemen. Heeft u camerabeelden, dashcambeelden of een deurbelcamera waarop iets staat wat het onderzoek kan helpen? Deel ze met ons via onderstaande mogelijkheden!

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Verdachten aangehouden voor schietincident Jonker Fransstraat

In het onderzoek naar een schietincident dat op 14 mei 2023 plaats vond op de Jonker Frans…