Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man komt om bij bedrijfsongeval Rotterdam

Rotterdam – Man komt om bij bedrijfsongeval Rotterdam

Bij een ongeval op een bedrijf in Rotterdam is op 20 januari een man om het leven gekomen.

Het ongeval gebeurde rond 11.50 uur bij een bedrijf aan de Albert Plesmanweg. Op een parkeerterrein begon door nog onbekende oorzaak de geparkeerde aanhanger van een vrachtwagen plotseling te rollen en kwam tegen de zijkant van een andere vrachtwagen terecht. Het slachtoffer, een vrachtwagenchauffeur, kwam tussen de aanhanger en de vrachtwagen terecht en raakte bekneld. Hulp van agenten, ambulance en een traumahelikopter mocht niet baten; de man overleed ter plekke. De Arbeidsinpectie heeft de zaak in onderzoek.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…