Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Getuigen gezocht beschieting en explosie pand Dordtselaan Rotterdam

Rotterdam – Getuigen gezocht beschieting en explosie pand Dordtselaan Rotterdam

Op 16 januari ontdekte de eigenaar van een pand aan de Dordtselaan kogelinslagen en -hulzen én sporen van een explosie in een raam. Vermoedelijk is er recentelijk geschoten en is een vuurwerkbom afgestoken. De politie zoekt getuigen.

Uit informatie van buurtbewoners blijkt dat er op zondagavond 15 januari knallen zijn gehoord. Mogelijk is er toen dus geschoten op het pand. Ook werd uit het onderzoek duidelijk dat in de nacht van vrijdag op zaterdag 14 januari een vuurwerkbom tegen de ruit is geplaatst. Niemand raakte gewond.

We willen graag weten wie er achter deze beschieting en achter de vuurwerkbom zit. Heeft u daarom iets gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden (denk ook aan dashcambeelden en videodeurbelbeelden)? Dan komen wij graag in contact met u via één van de onderstaande mogelijkheden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…