Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Wie weet er meer over een explosie aan de Spinet in Rotterdam?

Rotterdam – Wie weet er meer over een explosie aan de Spinet in Rotterdam?

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een explosie aan de Spinet in Rotterdam. Buurtbewoners werden toen opgeschrikt door een harde knal. Er zijn twee ramen beschadigd door de explosie. Gelukkig raakten er geen slachtoffers gewond.

De politie kreeg zaterdag 14 januari om elf uur in de avond een melding binnen van een explosie aan de Spinet. Gelukkig raakten er geen slachtoffers gewond, er was niemand in de woning. Wel sneuvelden er twee ramen. De toedracht van het incident wordt onderzocht.

 

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over het incident. Mogelijk heeft u iets gezien of andere informatie die ons verder kan helpen. Weet u meer? Geef het door via de onderstaande opties.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…