Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Man zwaargewond na schietpartij Hoge Filterweg

Rotterdam – Man zwaargewond na schietpartij Hoge Filterweg

Half drie zaterdagmiddag is op de Hoge Filterweg in Rotterdam-Kralingen meerdere keren geschoten. Een man raakte hierbij zwaargewond. Twee verdachten reden in een witte auto weg. Het slachtoffer is direct naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek. Foto: Nieuws op Beeld

Zaterdag 7 januari om half drie ’s middags klonken meerdere schoten vanaf de parkeerplaats aan de Hoge Filterweg. Meerdere getuigen belden het alarmnummer om de schietpartij te melden. Het slachtoffer bleek al onderweg naar het ziekenhuis.  Getuigen verklaarden dat de twee verdachten er in een witte auto vandoor waren gegaan. Het slachtoffer is een 69-jarige Rotterdammer.

De politie doet onderzoek. Er wordt gesproken met getuigen en buurtbewoners. De Forensische Opsporing doet sporenonderzoek op de plek van het schieten. Enige tijd na het schieten is op de Luipaardstraat in Rotterdam-Kralingseveer een gestolen auto aangetroffen waarvan wordt onderzocht of deze betrokken is bij het schieten.

 

Voor het onderzoek zijn camerabeelden uit de omgeving erg welkom. Beschikt u over een deurbelcamera, dashcam of beveiligingscamera in die omgeving en zijn daarop de verdachten te zien, hun auto of iets van de schietpartij of wat daaraan vooraf ging, dan ontvangen wij deze beelden graag via onderstaand formulier.

Heeft u informatie over de schietpartij of de mogelijke achtergronden, dan vragen wij u contact op te bnemen via onderstaande contactmogelijkheden.  

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Auto doorgereden na ernstig ongeluk, politie zoekt bestuurder

Zondag 4 juni om 19.50 uur reed een auto een fietser aan op de Noorderbocht in Rotterdam. …