Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Bewoners Olmendaal in huis aangevallen door hond

Rotterdam – Bewoners Olmendaal in huis aangevallen door hond

De bewoners van een woning aan de Olmendaal zijn zaterdagmiddag in huis aangevallen door hun eigen hond. Na een gevecht tussen bewoners en hond waarbij zowel de hond als de (één van de) bewoners gewond raakten, hebben de bewoners zich moeten insluiten in een kamer. De gealarmeerde agenten waren genoodzaakt om het stroomstootwapen op de hond te gebruiken en toen dit geen effect had, bleef er geen andere optie over om de hond neer te schieten. Foto: Nieuws op Beeld

Beide bewoners zijn overgebracht naar het ziekenhuis met nog onbekend letsel. In de eerste melding werd aangeven dat de hond de hand van de mannelijke bewoner er af zou hebben gebeten. Wat het exacte letsel is, wordt in het ziekenhuis onderzocht. Of de vrouwelijke bewoner ook gewond is, is niet bekend. Wat de oorzaak is van de aanval van de hond is onbekend.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…