Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Wie overviel supermarkt Ambachtsplein

Rotterdam – Wie overviel supermarkt Ambachtsplein

Medewerkers van een supermarkt aan het Ambachtsplein werden dinsdagavond 27 december overvallen door een man met een mes die geld eiste. Hij vluchtte met de inhoud van de kassa. Niemand raakte gewond.

Even na 19:30 uur kwam de overvaller de winkel binnen. Eenmaal bij de kassa bedreigde de donker geklede man met sjaal voor zijn gezicht het aanwezige personeel met een mes en deed een greep uit de kassa. Hij vertrok met de inhoud ervan. Er is nog niemand aangehouden.

Heeft u iets gezien of gehoord en heeft u nog niet met de politie gesproken?  Laat het ons weten.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Auto doorgereden na ernstig ongeluk, politie zoekt bestuurder

Zondag 4 juni om 19.50 uur reed een auto een fietser aan op de Noorderbocht in Rotterdam. …