Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Explosie in woning in de Hondiusstraat

Rotterdam – Explosie in woning in de Hondiusstraat

In de nacht van dinsdag op woensdag is er een explosie geweest in een portiekwoning aan de Hondiusstraat. Gelukkig is er niemand gewond geraakt. De politie is een onderzoek gestart.

Het is net na vier uur in de ochtend als de politie melding krijgt van een explosie in een portiek. Als de agenten ter plaatse komen treffen zij een enorme ravage. Grotendeels van de pui is vernield door de enorme klap. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen. Wat de toedracht is en waarom de explosie in deze portiek heeft plaatsgevonden, wordt uitgebreid onderzocht.
De forensische opsporing vermoed dat er een explosief is gebruikt om de explosie te veroorzaken. Inmiddels zijn woningen in de portiek ontruimd omdat de pui, deuren en meerdere ruiten uit de portiek door de explosie volledig zijn vernield.
 

Getuigenoproep
Heeft u dinsdag op woensdagnacht tussen 03.00 en 04.15 uur iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van de Hondiusstraat? Wellicht bent u in het bezit van een dashcam, deurbelcamera of andere opname apparatuur? Neemt u dan contact met ons op via onderstaande contact gegevens. Heeft u andere informatie met betrekking tot de explosie, dan horen wat dat ook graag.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…