Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Drie doden en één zwaargewonde bij aanrijding Groene Kruisweg

Rotterdam – Drie doden en één zwaargewonde bij aanrijding Groene Kruisweg

Rond 06.00 uur ’s ochtends op tweede kerstdag heeft er een ernstig ongeluk plaatsgevonden op de Groene Kruisweg. Daarbij zijn drie slachtoffers om het leven gekomen en één man raakte zwaargewond. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

De twee personenauto’s zijn vanochtend door nog een onbekende reden in botsing met elkaar gekomen. De inzet van hulpdiensten mocht voor drie inzittenden van één van de auto’s niet meer baten. Het gaat om een 35-jarige vrouw uit Spijkenisse, een 36-jarige man uit Helmond en een 7-jarig meisje uit Spijkenisse. De bestuurder van de andere auto raakte zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Deze 28-jarige man uit Den Haag is aangehouden in het ziekenhuis.

De verkeersongevallenanalyse van de politie (VOA) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Heeft u iets gezien of gehoord? Dan komen wij graag in contact met u via één van onderstaande mogelijkheden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…