Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Aanhouding voor mishandeling Lijnbaan

Rotterdam – Aanhouding voor mishandeling Lijnbaan

Vrijdag 16 december is een 17-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte van een mishandeling, die zaterdag 1 oktober plaatsvond op de Lijnbaan. Daarbij raakte een 41-jarige man uit Roosendaal gewond.

Zaterdag 1 oktober liep een 41-jarige man uit Roosendaal over de Korte Lijnbaan met zijn 14-jarige zoon. Uit het niets werden ze aangevallen door vijf mannen. De 41-jarige man vangt alle klappen, waardoor zijn zoon  ongedeerd blijft. Hij wordt echter, als hulpdiensten aanwezig zijn, overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling van zijn verwondingen. Een zoektocht naar het vijftal leverde die avond nog niets op.

De politie startte een onderzoek wat leidde tot de aanhouding van de 17-jarige Rotterdammer. De politie is nog op zoek naar de medeverdachten. Daarbij blijft informatie van getuigen of mensen die op watvoor manier dan ook meer weten welkom. 

Tips?
Heeft u meer informatie over deze openlijke geweldpleging? Neem dan contact op met de politie via onderstaande mogelijkheden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…