Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Twee aanhoudingen voor mishandeling vrouw Allard Piersonstraat

Rotterdam – Twee aanhoudingen voor mishandeling vrouw Allard Piersonstraat

Agenten hielden vandaag na een mishandeling in een woning op de Allard Piersonstraat twee mannen aan. Er moest een BTGV en een waarschuwingsschot aan te pas komen voordat ze in de boeien geslagen konden worden.

Het was zondagochtend rond 11.30 uur toen er een melding binnenkwam van een ruzie in een woning in Rotterdam-West. Er bleek een vrouw te zijn mishandeld en bedreigd met een vuurwapen. Agenten gingen er snel op af, maar de man was er al vandoor. Inmiddels was bekend dat hij samen met een andere man gevlucht was in een auto. Daarop volgde een achtervolging over de A13, die eindigde op de afrit van de A4 ter hoogte van Den Hoorn. De informatie dat er een vuurwapen aanwezig kon zijn, maakte dat een BTGV nodig was. Omdat de mannen niet meewerkten hebben agenten een waarschuwingsschot gelost. Het gaat om twee mannen uit Rotterdam, van 22 en 30 jaar. Ze zitten vast. Ook het vuurwapen is aangetroffen.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…