Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Drie gewonden bij schietincident Rotterdam

Rotterdam – Drie gewonden bij schietincident Rotterdam

Bij een schietincident op de Rodenburgstraat in Rotterdam zijn op 9 december drie gewonden gevallen.

Rond 13.10u vuurden een of meerdere daders in de straat schoten af om er vervolgens in een auto vandoor te gaan. Een vrouw en een man raakten licht gewond, een andere man ernstig. De mannen zijn naar het ziekenhuis gebracht, voor de vrouwelijke gewonde bleek dat niet nodig. De politie was snel op de plaats van het incident, maar de schutter(s) waren er toen al vandoor. De rol van de gwonden in dit incident wordt onderzocht.

Onderzoek
Agenten startten direct een onderzoek naar de toedracht van het incident. Rechercheurs doen buurtonderzoek, getuigen worden bevraagd en agenten zijn op zoek naar eventuele camerabeelden. De Rodenburgstraat is voor onderzoek voor het verkeer afgesloten.

Getuigen en beelden welkom
Heeft u het schietincident gezien of weet u meer van de toedracht of achtergrond? Heeft u misschien beelden van het gebeuren, van bijvoorbeeld een dashcam, deurbelcamera of bewakingscamera? Neem dan contact op met de politie en bel 0900-8844 of bel anoniem naar 0800-7000.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…