Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Wie weet er meer over een woningoverval aan de Bergse Linker Rottekade?

Rotterdam – Wie weet er meer over een woningoverval aan de Bergse Linker Rottekade?

De politie is dringend op zoek naar mensen die meer weten over een woningoverval op de Bergse Linker Rottekade. Hierbij zijn de slachtoffers bedreigd met een mes.

Twee bewoners van een woning kregen dinsdagavond 29 november de schrik van hun leven toen drie mannen aanbelden bij hun woning en vervolgens het huis binnendrongen. Hierbij werd er gedreigd met een mes. Gelukkig zijn de slachtoffers niet gewond geraakt. De verdachten zijn gevlucht in een Renault Megane met een kenteken dat eindigt op 08.

Fietser gezocht

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over het incident en/of de verdachten. We zijn in het bijzonder op zoek naar een getuige die rond 11 uur in de avond langs de Bergse Linker Rottekade fietste. Uit onderzoek blijk dat de getuige langs de drie verdachte mannen fietste en vragen deze meneer zich daarom bij ons te melden.  Uiteraard is alle informatie en/of camerabeelden welkom. Geef het door via de onderstaande opties.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…