Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Wie overvielen snackbar Oostzeedijk-Beneden in Rotterdam?

Rotterdam – Wie overvielen snackbar Oostzeedijk-Beneden in Rotterdam?

Om 21.54 uur overvielen twee mannen een snackbar op de Oostzeedijk-Beneden. Zij dreigden met een mes en gingen er met een geldbedrag vandoor. Niemand raakte gewond. Na de overval vluchtten de twee via de Lambertusstraat en stapten daar in een auto. We kunnen getuigen van de overval en de vlucht van de verdachten goed gebruiken.

De twee daders waren donkergetint, donker gekleed, ongeveer 1.70m, droegen skimaskers en zonnebrillen. Heeft u iets gezien? Heeft u camera- deurbel- of dashcambeelden in de omgeving waar mogelijk iets opstaat? Laat het ons weten via onderstaande mogelijkheden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…