Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gewonde man met schotwond op Baarlandhof

Rotterdam – Gewonde man met schotwond op Baarlandhof

Een paar minuten voor 02.00 uur, in de nacht van vrijdag op zaterdag, werd een man met een schotwond aangetroffen op straat aan de Baarlandhof. Zijn verwonding was ernstig, maar niet levensbedreigend. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog onduidelijk wat en waar dit zich precies heeft afgespeeld. Iedereen die meer informatie heeft, wordt gevraagd dit te delen.

De man, een 40-jarige Rotterdammer, werd gevonden nadat omstanders de hulpdiensten belden. Na eerste hulp door agenten was de ambulance heel snel ter plaatse en bracht het slachtoffer direct naar het ziekenhuis. Er werd gelijk een onderzoek gestart en sporen veiliggesteld, maar er is nog niemand aangehouden.

Er is nog veel onduidelijk van wat er precies gebeurd is. Heb je iets gezien of gehoord, heb je beelden waar iets op staat dat het onderzoek kan helpen, heb je andere informatie? Deel het via de onderstaande mogelijkheden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…