Home Zuid-Holland Rotterdam Nederland – Beelden terrasmoord in jubileumuitzending Opsporing Verzocht

Nederland – Beelden terrasmoord in jubileumuitzending Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht bestaat vandaag exact veertig jaar. Tijdens de uitzending wordt bij dit jubileum stilgestaan. Helaas gaat misdaad door. Daarom is onder meer ook aandacht voor de liquidatie van Jaison Baptista Lopes Sanches. De politie toont beelden van de nog onbekende schutter.

De dertigjarige Jaison is zaterdagavond 29 oktober doodgeschoten op een terras aan het Tiendplein in Rotterdam. Tientallen getuigen zagen hoe een schutter van dichtbij het vuur opende. Jaison onderging op straat nog een spoedoperatie, maar overleed uiteindelijk ter plekke. Een groot team van rechercheurs werkt sindsdien aan de zaak. Door bewakingsbeelden te tonen, hopen ze op een doorbraak in het onderzoek.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Auto doorgereden na ernstig ongeluk, politie zoekt bestuurder

Zondag 4 juni om 19.50 uur reed een auto een fietser aan op de Noorderbocht in Rotterdam. …