Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Verdachte van steken 16-jarige Rotterdammer meldt zichzelf (update)

Rotterdam – Verdachte van steken 16-jarige Rotterdammer meldt zichzelf (update)

Een 16-jarige jongen raakte woensdagavond rond 18.00 zwaargewond bij een steekincident op de kruising van de Oostzeedijk en de Avenue Concordia. Waarschijnlijk ging aan het steekincident een ruzie in een tram vooraf. De verdachte meldde zichzelf ’s avonds op een politiebureau. Deze eveneens 16-jarige Rotterdammer is aangehouden.

Even voor 18.00 troffen agenten na een melding op het Haringvliet een 16-jarige Rotterdammer aan. Hij had zware verwondingen van messteken. Zij verleenden eerste hulp, waarna ook een ambulance arriveerde en de jongen aanspreekbaar naar het ziekenhuis brachten.  

Het onderzoek naar de verdachte en naar de plek waar het incident had plaatsgevonden startte direct. Daaruit bleek dat jet steekincident waarschijnlijk heeft plaatsgevonden nabij de tramhalte op de kruising van de Oostzeekdijk en de Avenue Concordia. Forensische Opsporing doet daar sporenonderzoek. 

De 16-jarige verdachte meldde zich even na half elf ‘savonds op een politiebureau in Rotterdam. Hij is aangehouden.

Getuigen gezocht
Ondanks dat een verdachte is aangehouden, zijn getuigen en beelden nog steeds erg welkom voor het onderzoek. Iedereen die meer informatie heeft of misschien zelfs beelden van de ruzie of het steekincident, wordt gevraagd om dat zo snel mogelijk met ons te delen. Dat kan via de onderstaande mogelijkheden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…