Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – 24-jarige aangehouden na explosie Sluiskreek

Rotterdam – 24-jarige aangehouden na explosie Sluiskreek

De politie heeft vanochtend een 24-jarige man uit Rotterdam aangehouden in het onderzoek naar de explosies bij woningen aan de Sluiskreek in Rotterdam van 9 en 11 oktober. De 24-jarige wordt verdacht van betrokkenheid bij de explosie op de 11e. Het onderzoek naar de explosies gaat door en de politie sluit niet uit dat er meer aanhoudingen volgen.

Op de Sluiskreek in Rotterdam-Zuid ging twee keer in een paar dagen tijd een explosie af. Het gaat om twee explosies bij twee verschillende woningen. De eerste explosie vond plaats in de nacht van 8 op 9 oktober. De tweede explosie vond 11 oktober rond 22:20 uur plaats. In beide gevallen raakte gelukkig niemand gewond. De politie is direct een onderzoek gestart naar de incidenten.

Getuigen gezocht
Omdat het onderzoek naar de explosies nog in volle gang is, is de politie nog steeds op zoek naar mensen die meer weten over de incidenten en/of de verdachte(n). Ook camerabeelden zijn welkom. Heeft u info en nog niet met de politie gesproken? Geef het door via de onderstaande opties.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…