Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Getuigen gezocht van steekincident Eendrachtsplein

Rotterdam – Getuigen gezocht van steekincident Eendrachtsplein

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een steekincident waarbij een 24-jarige Rotterdammer gewond is geraakt. De verdachten zijn op de vlucht geslagen.

Na een uit de hand gelopen ruzie zaterdagavond 22 oktober, werd de Rotterdammer gestoken. Dit gebeurde rond 22:00 uur bij  metrostation Eendrachtsplein. Het slachtoffer was bij bewustzijn en is voor behandeling naar een ziekenhuis vervoerd. De verdachten sloegen op de vlucht.

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over het incident en de betrokkenen. We zijn in ieder geval op zoek naar een groep van drie of vier personen. Een van deze verdachten is een man met een donkere huidskleur en lange dreads. Heeft u informatie of camerabeelden? Laat het ons weten. Dat kan ook anoniem.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…