Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Voortvluchtige Fransman aangehouden

Rotterdam – Voortvluchtige Fransman aangehouden

Het Fugitive Active Search Team Nederland heeft afgelopen dinsdag 18 oktober in Rotterdam een 39-jarige voortvluchtige Fransman aangehouden. FAST Frankrijk had FASTNL gevraagd over te gaan tot aanhouding van de in Frankrijk veroordeelde man. Hij is veroordeeld voor onder andere drugshandel en –bezit, ontvoering en vuurwapenbezit en moet tien jaar gevangenisstraf uitzitten. Daarnaast loopt nog een onderzoek naar de Fransman voor het bezit van twaalf kilogram cocaïne en vier kilogram heroïne.

Frankrijk heeft zijn overlevering gevraagd.

FASTNL is een team van de Dienst Landelijke Recherche van de Landelijke Eenheid.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…