Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Aanhouding voor veroorzaken verkeersongeval Molenvliet Rotterdam

Rotterdam – Aanhouding voor veroorzaken verkeersongeval Molenvliet Rotterdam

Na uitgebreid onderzoek is in België een 24-jarige Rotterdammer aangehouden voor het veroorzaken en verlaten van een verkeersongeval dat op 4 oktober 2022 plaatsvond. Op de Molenvliet in Rotterdam reed toen een man in een grijze Volkswagen Golf een 19-jarige scooterrijdster aan die daarbij levensbedreigend gewond raakte. De automobilist rende vervolgens weg in de richting van de Laagjes.

Rond 17.30 uur vond de aanrijding plaats ter hoogte van het BP-tankstation. De 19-jarige Rotterdamse bestuurster van de scooter werd geraakt door de auto en zowel de vrouw als de scooter werden weggeslingerd. Het slachtoffer liep hoofdletsel op en is levensbedreigend gewond geraakt. Haar toestand is nog steeds zorgwekkend.

Bel de politie
Al is er nu een aanhouding, we komen nog altijd graag in contact met mensen die getuige waren van het ongeval of beelden van bijvoorbeeld een bewakingscamera, deurbel of dashcam hebben. Bel de politie of geef uw tip door via onderstaande button.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…