Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie zoekt getuigen van verkeersongeval Molenvliet Rotterdam

Rotterdam – Politie zoekt getuigen van verkeersongeval Molenvliet Rotterdam

De politie komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van een verkeersongeval dat op 4 oktober 2022 plaatsvond. Op de Molenvliet in Rotterdam reed een man in een grijze Volkswagen Golf een scooterrijder aan. De automobilist rende vervolgens weg in de richting van de Laagjes en de politie zoekt hem. De auto is op de plaats van het ongeval achter gelaten.

Rond 17.30 uur vond de aanrijding plaats ter hoogte van het BP-tankstation. De 19-jarige Rotterdamse bestuurster van de scooter werd geraakt door de auto en zowel de vrouw als de scooter werden weggeslingerd. Het slachtoffer liep hoofdletsel op en is levensbedreigend gewond geraakt. Haar toestand is nog steeds zorgwekkend.

Bel de politie
De politie zoekt de weggerende automobilist en kan de hulp van getuigen daarbij  goed gebruiken. Het gaat om een lichtgetinte jongeman van 20-25 jaar oud met kort donker haar. Weet u wie de automobilist was? Of zag u de aanrijding gebeuren of heeft u beelden van bijvoorbeeld een bewakingscamera, deurbel of dashcam? Bel de politie of geef uw tip door via onderstaande button.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…