Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie neemt ruim 50 kilo verdovende middelen in beslag na controle

Rotterdam – Politie neemt ruim 50 kilo verdovende middelen in beslag na controle

De politie heeft ruim 50 kilo aan verdovende middelen in beslag genomen na een controle van een bestuurder in een voertuig en een doorzoeking in een woning aan de Socratesstraat.  Ook werden er versnijdingsmiddelen aangetroffen in de woning. Er is een 22-jarige man uit Berkel en Rodenrijs aangehouden.

Dinsdag 6 september omstreeks drie uur in de middag voerden agenten een controle uit bij een bestuurder van een personenauto aan de Socratesstraat. Bij een doorzoeking in het voertuig werd er in een verborgen ruimte dertig kilo aan verdovende middelen gevonden. Daarop werd de bestuurder aangehouden: het gaat om een 22-jarige man uit Berkel en Rodenrijs.

Omdat de bestuurder vlak voor de controle uit een woning aan de Socratesstraat kwam, werd ook deze woning doorzocht. Dat bleek een versnijdingspand te zijn waarbij nog meer verdovende middelen werd aangetroffen. In totaal is er ruim 100 kilo aan drugs in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…