Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Wie is de man die een vrouw betastte in de supermarkt op de Goudsesingel

Rotterdam – Gezocht – Wie is de man die een vrouw betastte in de supermarkt op de Goudsesingel

Terwijl een vrouw met haar vriend voor het koelschap van de supermarkt staat, komt van achteren een man die zijn hand tussen haar benen steekt en haar betast op haar intieme delen. De politie doet onderzoek naar deze aanranding en is op zoek naar de identiteit van de man. Wie herkent deze man op de beelden?

Donderdag 23 juni 2022 deed een 20-jarige vrouw boodschappen met haar vriend in de Albert Heijn, gevestigd aan de Goudsesingel in Rotterdam. Omstreeks 21:10 uur stond de vrouw, met haar vriend naast haar, met haar gezicht naar de koelvitrine gericht. Op dat moment werd de vrouw van achteren benaderd door de mannelijke verdachte. De verdachte betastte haar, te beginnen bij haar billen en verder tussen haar benen. Meteen hierna liep de man weer weg, de vrouw met stomheid geslagen achter latend.

De politie is op zoek naar de verdachte van deze aanranding en kotm graag in contact met mensen die de man op de beelden herkennen.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…