Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Jongen na ruzie in arm gestoken aan de Spoorweghaven

Rotterdam – Jongen na ruzie in arm gestoken aan de Spoorweghaven

Een 18-jarige jongen uit Rotterdam is zondagavond in zijn arm gestoken. Agenten vonden hem gewond op de Spoorweghaven in Rotterdam. Er is een onderzoek gestart.

Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. De jongen had ruzie met een aantal jongeren en werd toen gestoken. Op de Spoorweghaven troffen agenten een bezorgscooter aan. Deze is meegenomen naar het bureau.

Aanleiding
Het steekincident heeft vermoedlijk plaatsgevonden onder de overkapping aan de Rijtuigweg en de kruising Locomotiefstraat. Het is nog onduidelijk wat exact de aanleiding voor de ruzie was. Heb jij iets gezien of heb je (deurbel-)camerabeelden of een dashcam, neem dan contact op met het team via onderstaande mogelijkheden. Agenten komen graag in contact met getuigen.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…