Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Schietincident Verschoorstraat; politie zoekt getuigen

Rotterdam – Schietincident Verschoorstraat; politie zoekt getuigen

Op vrijdagavond 26 augustus rond 19.30 uur krijgt de politie melding van een schietincident op de Verschoorstraat in Rotterdam. Vooralsnog zijn er geen meldingen van gewonden. De politie is nog op zoek naar de schutter(s) en getuigen die iets gezien of gehoord hebben.

Toen agenten op de plek van het schietincident aankwamen, waren daar geen gewonden of (een) schutter(s) te bekennen. Wel werden er kogelhulzen en een kogelinslag in een auto aangetroffen. Getuigen melden dat er geschoten is door twee mannen met donkere huidskleur. De ene man droeg een zwarte broek, witte schoenen, een wit shirt en een vissershoedje. De andere man was gekleed in een grijskleurig shirt en broek. Na het schieten zijn zij vermoedelijk gevlucht in de richting van de Pleinweg.

Onderzoek

De politie doet onderzoek naar het incident en komt graag in contact met mensen die meer weten. Was u getuige en heeft u iets gezien of gehoord? Of heeft u camerabeelden, misschien van een videodeurbel? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactmogelijkheden. Melden kan ook volledig anoniem, bijvoorbeeld via Meld Misdaad Anoniem.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…