Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie houdt verdachte aan na steekincident Willemsplein

Rotterdam – Politie houdt verdachte aan na steekincident Willemsplein

De politie heeft een 26-jarige man uit Rotterdam aangehouden na een incident waarbij een 55-jarige man is neergestoken. Het slachtoffer is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Omstreeks 11 uur in de avond kreeg de politie een melding binnen van een vechtpartij op straat aan de Willemsplein tussen twee mannen. Agenten troffen daar beide personen aan en hebben meerdere getuigen gesproken. Toen het slachtoffer nagekeken werd in de ambulance bleek hij steekwonden te hebben. Hierop is de andere man, een 26-jarige man uit Rotterdam, aangehouden. Het slachtoffer is aanspreekbaar en is met verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie doet onderzoek naar het incident. Heeft u iets gezien of andere informatie die ons verder kan helpen met het onderzoek? Geef het dan door via de onderstaande opties. Ook camerabeelden van het incident zijn welkom.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…