Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Schietincident op de Zwartewaalstraat in Rotterdam; politie zoekt schutter en getuigen

Rotterdam – Schietincident op de Zwartewaalstraat in Rotterdam; politie zoekt schutter en getuigen

Op 29 juli rond 14.55 uur ’s middags kreeg de politie melding van een schietincident aan de Zwartewaalstraat in Rotterdam-Zuid. Voor zover bekend raakte niemand gewond. De politie doet onderzoek en roept getuigen op om zich te melden.

Een voetganger zou na onenigheid met de bestuurder van een personenauto geschoten hebben op het voertuig. De bestuurder reed daarna weg in de richting van Zuidplein. We hebben geen melding gekregen dat er mensen gewond zijn geraakt.

De schutter is na het schietincident gevlucht in de richting van de Maashaven. Het gaat om een man met een licht getinte huidskleur, tussen de 20 en 30 jaar uit, dun postuur en in het zwart gekleed. Iets gezien of meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaande contactmogelijkheden. 

 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…