Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Politie lost waarschuwingsschoten na woningoverval Rotterdam

Rotterdam – Politie lost waarschuwingsschoten na woningoverval Rotterdam

De politie heeft afgelopen nacht rond 04:50 uur meerdere waarschuwingsschoten gelost tijdens een achtervolging. De politie was achter een drietal verdachten aan, na een gewapende woningoverval aan de Kromme Elleboog in Rotterdam. Daar werd een feestje verstoord door een gewapende overval. Hierbij raakte twee personen gewond, van wie er één naar het ziekenhuis is gebracht. De politie doet onderzoek en is op zoek naar de overvallers.

Rond 04:45 uur krijgt de politie melding van een woningoverval aan de Kromme Elleboog in Rotterdam. Daar is op dat moment een feestje gaande met ongeveer 20 aanwezigen. Een drietal overvallers komt bewapend binnen en beroven aanwezigen van hun waardevolle spullen. De politie is kort erna achter een voertuig aangereden met drie inzittenden. Toen de bestuurder het stopteken negeerde, voelde agenten zich genoodzaakt om meerdere waarschuwingsschoten te lossen. Helaas heeft de achtervolging niet tot aanhoudingen geleid. De politie doet verder onderzoek naar het incident en spreekt met getuigen.

Heeft u meer informatie, maar heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de politie.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…