Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Getuigen gezocht na mishandeling Averdijk Rotterdam

Rotterdam – Getuigen gezocht na mishandeling Averdijk Rotterdam

De politie zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over een mishandeling die gisteren heeft plaatsgevonden rond 20:15 uur in het park bij de Averdijk in Rotterdam. Een 19-jarige bezorger uit Rotterdam reed op zijn bezorgscooter aan de achterzijde van de Averdijk door het parkje. Daar werd hij door een man mishandeld. De toedracht hiervan is vooralsnog onbekend. Het slachtoffer heeft letsel in het gezicht. De politie heeft een 59-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte in deze zaak. Toch is de politie nog op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over wat er precies is gebeurd op zaterdagavond.

Was u in de omgeving van de Averdijk rond 20:15 uur en heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via onderstaande mogelijkheden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…