Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Gezocht – Wie mishandelden de RET-conducteur?

Rotterdam – Gezocht – Wie mishandelden de RET-conducteur?

Een conducteur van de RET ziet op de Molenlaan van (tramlijn 4) twee mannen instappen. Ze checken niet in en gaan achterin zitten. Als hij hen daar op aanspreekt, wordt hij mishandeld. Het duo staat op beeld. Wie zijn het?

Op 18 juni 2022 was een 37-jarige conducteur in Rotterdam aan het werk in tram 4 van de Molenlaan naar het Heemraadsplein, beide in Rotterdam. Op de beginhalte aan de Molenlaan stapten rond 16.55 uur twee mannen in. Ze checkten niet in en gingen zitten. De conducteur greep niet meteen in, maar besloot de mannen een kans te geven zich alsnog in te checken, wat ze niet deden. Na een paar haltes begon de conducteur zijn controleronde alsnog en sprak beide mannen aan. Toen duidelijk werd dat ze niet alsnog wilden betalen en ook niet wilden uitstappen, sloeg één van hen (dader 1) de RET-medewerker op zijn gezicht. De conducteur en de mannen wisten buiten de tram te komen en uit elkaar te komen. Niet voor lang, want beide mannen kwamen nu op de conducteur af. Om te voorkomen dat hij opnieuw werd belaagd, pakte de conducteur een van beide mannen bij zijn armen, dader 2. Het mocht niet baten. Dader 1 sloeg de conducteur opnieuw in zijn gezicht. Daarna renden beide mannen weg in de richting van de Prinses Margrietlaan.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…