Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Aanhouding in onderzoek naar dodelijk schietincident aan de Coolhaven

Rotterdam – Aanhouding in onderzoek naar dodelijk schietincident aan de Coolhaven

Het onderzoeksteam heeft maandag 11 juli een 34-jarige man uit Steenbergen in Barendrecht aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij het schietincident. Uit de verkregen beelden en het verdere onderzoek is gebleken dat er zeker nog 1 man aanwezig was tijdens het schietincident op zondagavond om 21.30 uur op het metrodek bij de Coolhaven. Het onderzoek richt zich op dit moment vooral op deze persoon en gaat onverminderd door.

Het onderzoek dat direct na de schietpartij startte is volop bezig met het uitkijken van camerabeelden, horen van getuigen en het onderzoeken van sporen. In de directe omgeving is een buurtonderzoek gehouden.

Donkere auto
Direct na het incident was het team op zoek naar een donkere auto. Gisteren kregen wij melding van een oplettende burger over een geparkeerde auto met kogelinslagen in Rotterdam-Ommoord. Uit de informatie die het team inmiddels heeft verzameld blijkt deze auto de gezochte donkere auto te zijn. Het voertuig is in beslag genomen en wordt nader onderzocht.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…