Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Grootschalig onderzoek gestart na vondst overleden vrouw

Rotterdam – Grootschalig onderzoek gestart na vondst overleden vrouw

In een woning aan de Gratamastraat is donderdagmiddag een overleden vrouw aangetroffen. Het onderzoek naar de identiteit is nog gaande, maar vermoedelijk betreft het de bewoonster en is ze niet recent overleden. Meerdere rechercheurs onderzoeken de zaak.

Sinds 19 maart van dit jaar stond de vrouw als vermist bekend bij de politie. Onderzoek naar haar verblijfplaats leidde naar de woning aan de Gratamastraat waar het lichaam werd gevonden. Forensisch experts stelden sporen veilig in de woning en brachten de situatie nauwkeurig in kaart, terwijl agenten een buurtonderzoek startten. De nabestaanden zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Vuurwapen van straat

Zondagmiddag is tijdens een controle op het Stationsplein een vuurwapen aangetroffen. Eén …