Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Drie aanhoudingen na ruzie Hooglandstraat

Rotterdam – Drie aanhoudingen na ruzie Hooglandstraat

Bij een ruzie vrijdagmiddag tussen meerdere personen aan de Hooglandstraat moest de politie ingrijpen. Een van hen raakte gewond en werd ter plekke behandeld door ambulancepersoneel. Er zijn drie mannen aangehouden.

Vrijdag rond 17.30 uur mondde een ruzie uit in een vechtpartij. Drie mannen gingen elkaar te lijf waarbij er eentje gewond raakte aan zijn hoofd. Aanvankelijk leek het te gaan om een steekincident, maar vooralsnog is dat nog onduidelijk. De politie onderzoekt de zaak en bekijkt wat precies de rol is van de vechtersbazen. Het gaat om Rotterdammers van 21, 22 en 27 jaar oud. De 27 -jarige man liep de verwondingen op. 

Getuigen?
Heeft u informatie over het incident en nog niet met de politie gesproken? Bel dan met 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Gezocht – Wie zijn deze auto-inbrekers?

Op vrijdag 6 januari 2023 is er ingebroken in een auto aan het Linker Rottekadehof in Rott…