Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Controle levert 270.000 euro op

Rotterdam – Controle levert 270.000 euro op

Dat agenten een scherp oog hebben, bleek afgelopen dinsdag op Rotterdam-Zuid. Het verkeersgedrag van de inzittenden van een drietal auto’s viel op en leidde bij controle tot de vondst van twee tassen gevuld met 270.000 euro aan contanten. Drie Rotterdamse mannen en een Turkse man zitten vast.

Op de Zuiderparkweg zagen agenten even na 11:00 uur een auto met twee inzittenden. Bij de Slinge haakte een andere auto aan en de twee auto’s stopten vervolgens op de Keyenburg. Een derde auto kwam aanrijden en de bestuurder stapte uit. Agenten zagen hoe vanuit de kofferbak van de laatst gearriveerde auto twee tassen werden gepakt en van eigenaar wisselden.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Drie aanhoudingen na studentenfeest

Drie studenten zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden nadat hun feestje aan …