Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Twee aanhoudingen voor bezit vuurwapen

Rotterdam – Twee aanhoudingen voor bezit vuurwapen

De politie ontving dinsdag 4 februari een melding dat een man een winkelpand aan de Tollenstraat in Rotterdam Noord binnen zou zijn gegaan met een vuurwapen. Dat bleek geen loos alarm, want in het pand werd door agenten daadwerkelijk een vuurwapen aangetroffen. Een 43-jarige Rotterdammer en een 41-jarige man uit Spijkenisse zijn aangehouden, op verdenking van vuurwapenbezit.

Agenten die op de melding afkwamen, troffen in de Tollenstraat een 43-jarige man die voldeed aan het gegeven signalement. Hij bleek de eigenaar van het winkelpand te zijn. De winkel werd doorzocht en daar vonden agenten inderdaad een vuurwapen. De winkeleigenaar en zijn 41-jarige werknemer zijn beiden aangehouden en het vuurwapen is in beslag genomen. De recherche onderzoekt de zaak.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoogvliet – Politie Rotterdam Hoogvliet houdt jongens met neppistolen aan

Agenten van de politie in Rotterdam Hoogvliet hebben op 23 september een jongen van 13 uit…