Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Update: Verdachte aangehouden ongeval Mathenesserlaan

Rotterdam – Update: Verdachte aangehouden ongeval Mathenesserlaan

De politie heeft vanochtend vroeg een 23-jarige man uit Rotterdam aangehouden die ervan verdacht wordt dat hij zaterdagochtend een 32-jarige vrouw heeft aangereden op de Mathenesserlaan. De vrouw werd die ochtend rond 06.10 geschept door een auto en raakte daarbij zwaargewond. De bestuurder reed door en nadat gistermiddag de auto was gevonden op de Veelzigtstraat leidde het verdere onderzoek naar deze 23-jarige verdachte.

Beeld: Stockfoto

De vrouw raakte bij de aanrijding ernstig gewond en is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Oplettende melder

Via onder meer social media en burgernet werd mensen gevraagd uit te kijken naar een kleine grije auto met vermoedelijk schade aan de voorruit en koplamp. Met dank aan een oplettende melder is de auto aangetroffen in de Veelzigtstraat in Rotterdam.  Het onderzoek naar de bestuurder van de auto ging volop door. Agenten van team verkeer kwamen zo uit bij een 23-jarige Rotterdammer. Hij is vanochtend aangehouden en wordt verdacht van het veroorzaken van het verkeersongeluk met zwaar lichamelijk letsel als gevolg. Het slachtoffer ligt nog steeds in het ziekenhuis. Het onderzoek gaat vandaag volop verder. 

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Vrouw overleden na ongeluk Boszoom

Een 73-jarige vrouw uit Capelle aan den IJssel is woensdagavond 30 november helaas aan haa…