Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Geschoten voor café Rotterdam-Zuid

Rotterdam – Geschoten voor café Rotterdam-Zuid

Op de Pretorialaan in Rotterdam-Zuid heeft zaterdagochtend 11 januari rond 7.00 uur een schietpartij plaatsgevonden. Daar ging mogelijk een ruzie aan vooraf. Er zijn geen gewonden gevallen. De verdachten zijn gevlucht per auto.

Stockfoto

Bezoekers van het café kregen tegen sluitingstijd de schrik van hun leven toen er voor de deur meerdere keren werd geschoten. De daders zijn weggevlucht. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar de verdachten.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hoogvliet – Politie Rotterdam Hoogvliet houdt jongens met neppistolen aan

Agenten van de politie in Rotterdam Hoogvliet hebben op 23 september een jongen van 13 uit…