Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Welke mannen overvielen geldtransport Botlekweg?

Rotterdam – Welke mannen overvielen geldtransport Botlekweg?

Een medewerker was maandagmorgen onderweg met de omzet van de afgelopen drie dagen naar een vestiging aan de Botlekweg in Rotterdam. Vlak voor de deur werd hij beroofd van de opbrengst. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden.

Het was maandagochtend rond 11.00 uur toen het slachtoffer aan de waterkant zijn auto parkeerde. Toen hij naar het bedrijf liep, werd hij door twee mannen overvallen. Ze grepen hem vast en pakten zijn spullen af. Vervolgens renden ze weg om vervolgens in een kleine geel, groene auto te stappen en richting Hoogvliet te rijden. De melder kon de politie waarschuwen, die meteen een onderzoek is gestart. Er worden ook camerabeelden bekeken.

Signalement overvallers
De mannen zijn beide donker getint. Een van de mannen is kaal en ongeveer 40 jaar. Heeft u informatie, bel dan met 0900-8844 of met 0800-7000als u liever anoniem blijft. Ook kunt u onderstaand tipformulier invullen.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leiden – Gezocht – Mishandeling fietser – Langegracht- Leiden

Op zaterdagmiddag 24 december rond 12.15 uur is een 83-jarige man heel hard van zijn fiets…