Home Zuid-Holland Rotterdam Rotterdam – Aanhoudingen bij controles op Noordplein

Rotterdam – Aanhoudingen bij controles op Noordplein

Samen met Stadsbeheer, de Belastingdienst en de gemeente was er vrijdagmiddag en –avond extra aandacht voor het Noordplein. Voorbijgangers en voertuigen werden gecontroleerd. Vijf mensen zijn aangehouden voor drugshandel, wapenbezit en het verstoren van de openbare orde.

Twee taxichauffeurs bleken er nog een ander verdienmodel op na te houden: bij de controle bleken zij dealerhoeveelheden drugs in de auto te hebben. De Rotterdammers van 52, 27, en een bijrijder van 28 zijn aangehouden. Een 31-jarige Libanees werd gearresteerd voor verboden wapenbezit. Hij had pepperspray en een mes bij zich.

Laad meer Rotterdam
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Wie weet er meer over een explosie aan de Lisbloemstraat?

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een explosie in een woning aan de …